Over ons

 

100% Belgisch,

100% Hygiënisch

200% jouw stijl

 

Aanleiding oprichting

Door de komst van COVID-19 hebben we beslist om een product te ontwikkelen dat de mogelijkheid biedt voor bedrijven, organisaties, verenigingen,... om hun klanten, collega's en bezoekers de kans te bieden om hun handen te ontsmetten. Het kopen van je wasbak, wastafel, zeepdispensers, alcoholgelpomp,... kan nu aan sterke prijzen op handenwassen.be. 

Als bedrijf, organisatie, vereniging,... kan je zelf kiezen voor hoeveel personen, welke look & feel, extra benodigdheden,... Zo zorgen we ervoor dat ons product helemaal past bij jullie als organisatie.

Doelstelling

Concrete invulling geven aan actiepunten van bedrijven, instellingen en events om het risico op verspreiding COVID-19 virus binnen hun bedrijf (medewerkers en bezoekers) te beperken. Een heel belangrijk wapen tegen verspreiding van het virus is handen wassen en ontsmetten. Niet overal kunnen er wasbakken staan om veel mensen tegelijkertijd te voorzien van kranen met water en zeep. Handenwassen.be voorziet mooie en professionele afgewerkte wastafels, desinfectiepalen, zeepdispensers,... 

 

Wat bieden we aan?

Vandaag de dag zijn er nog heel wat locaties waar mensen samen komen. Binnen afzienbare tijd zullen verschillende bedrijven, organisaties, scholen,... terug openen en het normale leven herstarten. Om zowel aan de huidige vraag naar handhygiëne tegemoet te komen en om de heropening van verschillende bedrijven zo goed mogelijk te laten lopen, bieden wij desinfectie zuilen, zeepdispensers, zeep, alcoholgel,... Alles om de opstart veilig te laten verlopen.

Eigen productie van dispensers en wastafels

Door een sterke samenwerking tussen een loodgietersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, een schrijnwerker met sterke referenties binnen standenbouw & interieurinrichting en de verhuurder van feestmateriaal Eventa Rent zorgt handenwassen.be zelf voor de ontwikkeling, productie en transport van onze handenwasstraat.

Opgericht met ervaring

Handenwassen.be is opgericht door Tomas Wijns. Met handenwassen.be is hij niet aan zijn proefstuk toe wat betreft succesvolle oplossingen voor bedrijven met een sterke service en goed product. Met Eventa Rent leidt hij al jaren een mooi verhuurbedrijf van feestmateriaal dat zich kenmerkt door een snelle groei. Met tevreden klanten als Carrefour Belgium, Kone, Post NL, Stad Antwerpen, RAFC Antwerp, Stad Mechelen, Stad Gent, Sipp Well, ... heeft hij bewezen op een hoog niveau te presteren en staat de klanttevredenheid, kwaliteit van het product en service op nummer 1.

 

0032484295510

Dijkstraat 2, 2630 Aartselaar

©2020 door handenwassen.be